Teixint ficus Benjamin a casa

Mentre que el ficus és jove, l’escorça no es forma a la tija. Al mateix temps, el tronc es manté flexible i flexible davant de qualsevol deformació. Teixir ficus Benjamin és una opció real per decorar una habitació, un hivernacle, un jardí d’hivern o un balcó. La planta en si no té pretensions i té un aspecte molt atractiu. Al mateix temps, teixir ficus de Benjamin a casa no serà difícil ni tan sols per a una floristeria novella.

Per què teixir?

Ficus Benjamin està entrellaçat no només per l’atractiu de la planta, tot i que aquest és també un dels objectius d’aquest procediment. Tasques de teixit addicionals:

 • els ficus creixen ràpidament. Per no preocupar-vos per augmentar el creixement de la tija, per no dissenyar suports incòmodes, heu de decorar-la;
 • les belles formes del tronc de la flor s’adaptaran idealment a qualsevol composició d’un hivernacle petit o gran;
 • els amants d’excavar amb plantes d’interior poden prestar molta atenció a aquest tipus de cures.

Ficus a l'interior

El propòsit principal del teixit ve determinat per les necessitats del productor.

Tipus de teixit de ficus

Hi ha diverses opcions per teixir ficus, l’elecció depèn de la pròpia preparació de la planta. Hi ha diverses opcions sobre com es pot teixir un ficus.

Espiral

L’arranjament més popular i senzill d’un test amb una bella composició de ficus. El teixit circular és elemental, però eficaç. Es fa trenant el suport. A mesura que creix, la tija es va doblegant al llarg del contorn de la base seleccionada. Després de fixar la forma del canó, es pot treure el suport.

Espiral del barril

Hedge

Aquesta versió de la composició és complexa. Primer cal plantar les plàntules seguides. A més, les tiges es poden entrellaçar d'acord amb les diverses.

Nota! Sovint s’utilitzen bresques, rombes i ovals.

Hedge

Coleta

Per teixir una trena del tronc de Benjamin, cal esperar fins que el gruix de cada plàntol arribi a 1 cm. A més, el teixit es realitza segons el principi de com es plegen els fils dels cabells.

Coleta

Columna

La dificultat pot radicar en l’empalmament de troncs adjacents. Els cultivadors sense experiència poden danyar massa la flor, cosa que pot provocar la mort de l’exemplar.

Columna

Important! Per a cada tipus de teixit, es fa una forma individual de plantació de plàntules. Un principiant pot fer front a teixir una espiral i una cua, però és més difícil formar una bardissa. No només és necessari construir el suport correcte, sinó també empalmar els elements junts.

Com preparar una planta

Per tal de trenar el tronc d’una planta d’interior segons l’esquema escollit en el futur, val la pena preparar les plàntules correctament. Això s'aplica a la sembra, la sortida, la formació de teixits. Podeu trenar el tronc d’una plàntula excepcionalment jove, de manera que heu de plantar els brots i després apagar-los fins a un processament gradual. Etapes de preparació de la planta:

 1. L'entrellaçat del tronc es pot dur a terme fins que el brot aconsegueixi més de 10 cm d'alçada. Amb una ampliació gradual de la planta, és possible fusionar els troncs adjacents d’acord amb una determinada tecnologia.
 2. Per crear una composició individual, heu d’utilitzar almenys tres plàntules. Però és millor plantar-ne més de cinc en un test. Es recomana utilitzar un recipient de gran diàmetre per plantar. És preferible utilitzar una tina quadrada o rodona. La mida del contenidor depèn directament del nombre de còpies.
 3. Val la pena crear composicions a partir de brots que tinguin el mateix diàmetre de la tija. En cas contrari, la imatge final es veurà desordenada. Per evitar el creixement excessiu d’un exemplar i l’esgotament d’un altre, cal produir el mateix reg, alimentació i poda.
 4. Cal plantar planters al març per iniciar el procediment de teixit de ficus a mitjan maig. Prepareu un sòl ric en oligoelements, poseu una capa de drenatge al fons de l’olla.

Principi de preparació de la planta

Nota! A més, els troncs es poden empalmar a mesura que el ficus creix i es desenvolupa. Cal tallar parts dels troncs ja lignificats i pressionar-los fermament els uns contra els altres.

Si no es té en compte un dels factors de preparació de la planta, els troncs no s’entrellacen o la composició resultarà descuidada.

Com teixir un ficus

Per entrellaçar les tiges de les plantes, cal conèixer algunes regles. N’hi ha diversos bàsics relacionats amb el procediment a un nivell gairebé professional:

 • independentment de l’opció de teixir que s’utilitzi, heu de plantar llavors a una distància de 3-5 cm l’una de l’altra;
 • per fer el tronc encara més flexible i tou, cal regar 12 hores abans del procediment;
 • en el procés de creixement, haureu de tallar els brots laterals. La corona es forma a la part superior;
 • en el procés de treball, podeu controlar la força del teixit, col·locant uniformement cada element de la composició. Per aconseguir-ho, és aconsellable preparar un marc base;
 • llavors les tiges flexibles s’han de col·locar perfectament segons un patró determinat. Si cal, els fils es poden convertir en una fixació temporal;
 • cal trenar amb cura per no apretar la planta de manera excessiva. En cas contrari, els brots poden morir a causa d’una circulació incorrecta del suc. Els fils s’apliquen en un angle de 45 °.

Funcions d’empalmament

Important! Ficus creix ràpidament, però, no obstant això, cal començar a formar un nou element de teixit no abans de dos mesos.

Processament de la tija de la planta

Perquè el teixit sembli més atractiu, cal formar la corona correcta. Per a això, es retallen els brots i els brots en excés. Si no es fa això, les fulles començaran a pesar els processos i s’inclinaran cap avall.

Per la teva informació!Si es fa correctament, la flor es desenvoluparà amb normalitat, però també cal un processament addicional.

Com retallar

No es poden tallar més de cinc branques alhora. El lloc tallat s’ha de tractar amb un antisèptic o carbó activat en pols. No utilitzeu massa productes per cobrir zones obertes.

Més cura de la flor

No n’hi ha prou amb plantar una flor correctament i decorar el tronc amb bellesa, també cal tenir cura del ficus. A la planta li encanten els abundants regs i ruixats de la corona. Per tant, és important netejar les fulles amb un drap humit almenys un cop per setmana.

Cures de ficus entrellaçades

Els troncs trenats s’han d’inspeccionar constantment per si hi ha zones danyades, la força de tensió dels fils i el principi de trencament dels troncs. Cal posar la planta a l’ombra parcial perquè les fulles no es marceixin.

Podeu decorar la casa amb una flor completament única, creant una bella composició entrellaçant els troncs de diversos ficus. Per a això, és adequada la varietat Benjamin. El principi de la creació de figures a partir de plantes es duu a terme gràcies al plec i la corba correctes del tronc.

convidat
0 comentaris

Orquídies

Cactus

palmeres