Assistència domiciliària Schlumberger: principis bàsics del manteniment de les plantes

El cactus de flors o crestes de Schlumberger és un representant de plantes suculentes, famós per la seva bona salut i el seu cultiu sense pretensions. Sota els requisits agrotècnics, una planta ornamental agrada al seu propietari amb una floració exuberant, bella i llarga, que es produeix principalment en època freda.

Tipus i varietats populars de cactus Schlumberger

El Decembrist de Schlumberger té popularment molts altres noms, per exemple, zigocactus o arbre de Nadal. Es forma en forma d’un petit arbust que s’estén, format per brots tous. Les flors es formen als extrems dels branquillons. Depenent de la varietat, el color dels pètals pot ser taronja brillant, blanc, rosa, escarlata.

Flor de Schlumberger (cactus de cresta)

Nota! El cactus Schlumberger és una planta perenne perenne que pertany als fetges llargs. En condicions favorables, pot créixer a les cases durant diverses dècades.

Llibret de Schlumberger

La planta té un altre nom comú: Schlumberger Buckley. És un zigocactus clàssic. Aquesta planta es pot trobar a gairebé tots els apartaments. La longitud de les tiges pot arribar als 0,5 metres.

Nota! Zygocactus Decembrist es pot utilitzar com a cultura ampelosa.

El color dels brots articulats és maragda clar. Les flors es formen en mides grans. De llargada poden arribar als 3-5 cm Durada de la floració des del començament de l’hivern fins al començament de la primavera.

Schlumberger blanc

Hi ha una altra varietat comuna anomenada Nadal blanc. Va guanyar popularitat a causa del color blanc com la neu de les flors. Una característica de l’espècie és que els pètals tenen una forma lleugerament ondulada. Les fulles són de color verd intens, l’estructura és bastant carnosa. Es tracta d’una varietat híbrida.

Nadal blanc de Schlumberger

El color dels pètals depèn de la temperatura ambient. Si la casa no és molt càlida, aleshores prevalen els tons rosats en el color dels pètals.

Cactus en zigzag Opune

Altres

Entre altres varietats de plantes d’interior, mereixen atenció varietats com la barreja de Schlumbergera, truncada i opunàcia.

  • Cactus Opunzovidny. Aquesta planta no es pot confondre amb cap altra espècie. Un tret característic són els brots fortament ramificats. Els segments semblen plaques planes arrodonides. La seva superfície està coberta d’agulles, com una suculenta ordinària. Les flors tenen la forma d’un tub allargat envoltat de pètals.
  • Grau truncat. Les fulles d'aquesta varietat tenen una forma de rectangle bisellat inusual. Es formen ressalts nítids als extrems dels segments. En termes de popularitat entre els cultivadors de flors nacionals, aquesta varietat ocupa un honorable segon lloc després del tipus de boucle.

Zigocactus truncat

Decembrist Schlumberger: atenció domiciliària

El Decembrist és una espècie de cactus forestals que prosperen en ombra parcial o ombra. Es recomana col·locar un test amb una planta en un davall de la finestra situat als costats nord, oest i nord-oest.

La plantació i el trasplantament s’han de dur a terme en un recipient amb terra solta. També es recomana mantenir un ambient àcid. El sòl ha de contenir necessàriament terres de sòl, sorra, torba àcida en una proporció d’1: 1: 1.Podeu utilitzar no sorra, sinó vermiculita per relaxar-vos, sinó un petit tros de molsa per mantenir el nivell òptim d’humitat i acidesa. Es requereix una capa de drenatge gruixuda a la part inferior del test.

Trasplantament del Decembrist Schlumberger

Cal trasplantar una planta d’interior només a la primavera amb una freqüència d’un cop cada 2 anys. És important que les dimensions del nou contenidor no siguin molt més grans que l'anterior. Si feu servir un test massa gran, la planta no florirà durant diversos anys fins que les arrels no dominin tota la bola terrestre.

Recomanacions bàsiques per al trasplantament:

  1. Primer heu de triar un recipient per plantar. Ha de ser moderadament ampla i necessàriament estable.
  2. A continuació, heu de preparar un substrat adequat per a la planta.
  3. Es fa una capa gruixuda de drenatge a la part inferior (grava, còdols i fragments d’argila) i s’aboca un substrat de terra sobre la capa de drenatge.
  4. La planta arrelada s’elimina amb cura del vell test. Primer s’ha de regar el cultiu perquè no hi hagi dificultats durant l’extracció.
  5. El rizoma s’examina si hi ha danys, fragments morts i deteriorament.
  6. Després de la sembra, es rega abundantment el cultiu.

Nota! No es permet enterrar profundament la planta, les fulles no han de tocar la superfície del sòl.

No es recomana abusar-ne amb reg; el procediment s’ha de repetir a mesura que s’asseca la superfície del sòl. A partir de finals d’estiu, es redueix la freqüència de reg, a causa de la qual s’inicia el procés d’establiment de brots florals. Una condició indispensable per mantenir una planta és la introducció regular de suplements minerals.

Fertilitzants minerals universals per a plantes suculentes

Cactus en flor

El Decembrist va rebre aquest nom pel motiu pel qual comença a florir amb l'arribada de l'hivern. Però comença a preparar-se per a la formació de ronyons a l’estiu. A finals de setembre, la planta hibernarà.

És important que un cultivador de flors conegui tots els cicles vitals d’una planta i en tingui cura, tenint en compte les característiques del flux de cadascuna.

De setembre a novembre, la cultura hauria d’estar en una habitació on el règim de temperatura oscil·li entre + 17-19 graus. Pràcticament no cal tenir-ne cura, el més important és regar-lo regularment i no crear situacions d’estrès. A la segona quinzena de novembre es recomana reordenar la planta en una habitació on la temperatura ja superi els +20 graus. Tan bon punt l’habitació sigui calenta, els cabdells començaran a vessar-se literalment davant dels nostres ulls.

Floració exuberant dels decembristes

Cada varietat té un període i una durada de floració lleugerament diferents. Tentativament, en condicions favorables, el cultiu floreix de novembre a gener.

Nota! Si una planta ornamental no floreix durant molt de temps, això indica condicions de cultiu desfavorables. Els principals factors provocadors poden ser baixades de temperatura fortes, poca il·luminació i substrats poc adequats / pobres.

Opcions de cria de Schlumberger

Molt sovint, la planta es propaga a casa per esqueixos. Prèviament, cal descargolar diversos enllaços "extrems" de la tija i després assecar-los una mica, deixant-los a l'aire lliure durant diversos dies. A continuació, el material de plantació preparat es planta en un substrat humit i es crea un efecte hivernacle mitjançant un pot de vidre transparent o una ampolla de plàstic tallada. El règim de temperatura òptim no és superior a + 15-20 graus. Per evitar el desenvolupament de malalties fúngiques, les plantes s’han de ventilar cada dia.

Propagació del Decembrist per esqueixos

Nota! Els arbusts de Schlumberger es propaguen més sovint després de ser podats. Això es deu al fet que després del procediment, queda una gran quantitat de material de plantació potencial.

També hi ha un mètode de reproducció de llavors, però no és molt demandat per la seva laboriositat.Com a regla general, els criadors l’utilitzen per obtenir exposicions més saludables i per desenvolupar noves varietats.

Llavors de decembrist

Després d’adquirir o recollir llavors de gran qualitat, es col·loca en una solució feble de permanganat de potassi (manganès) poc abans de plantar-la. El següent pas és estendre les llavors sobre la superfície del sòl, prehumitejades. Els primers brots apareixeran al cap de 10-14 dies. En condicions favorables, les plantes joves bussegen en 3-3,5 mesos.

El zigocactus de Schlumberger és una planta ornamental comuna de cultiu casolà. Aquesta popularitat es deu a excel·lents qualitats decoratives, a la poca pretensió en la cura i el cultiu.

convidat
0 comentaris

Orquídies

Cactus

palmeres