Com alimentar un arbre de diners a casa

La natura ha proporcionat un mecanisme especial per a les plantes suculentes per ajudar a retenir els líquids. Aquestes característiques s’han de tenir en compte a l’hora d’esbrinar com alimentar l’arbre dels diners, un sòl adequat per al seu desenvolupament.

Què fer si l’arbre dels diners no creix bé: com fertilitzar-lo

Com a primers auxilis, els floristes experimentats utilitzen solucions universals per alimentar plantes d’interior o mescles especials per a cactus. Les varietats habituals que es poden utilitzar per fertilitzar un arbre de diners caigut inclouen l'agricultura, la bona força, el paradís de les flors i el vermicompost

L’arbre dels diners és una planta suculenta que pot acumular aigua a les fulles

Important! Totes les formulacions especialitzades activen els processos que tenen lloc a les cèl·lules vegetals. Gràcies a elles, el metabolisme s’accelera, la cràssula comença a créixer i a florir. És possible que algunes formulacions no s’adaptin a ella; abans de comprar, cal consultar les recomanacions del fabricant.

Quin tipus d'alimentació necessita l'arbre dels diners?

Abans de preguntar-vos com alimentar una dona grassa a casa, heu d’examinar amb deteniment la flor. L’aspecte us indicarà exactament quins nutrients li falten:

 • la planta deixa de florir completament, caient simultàniament fullatge, amb manca de fòsfor;
 • apareixen fulles petites i febles amb manca d’altres elements, la situació es corregeix amb zinc o coure;
 • la manca de potassi condueix a les fulles groguenques, a aprimar-se i assecar-se les vores, augmentant la vulnerabilitat de la pell. Només la solució al problema de la deficiència d’elements els obligarà a posar-se verds;
 • l’aparició d’una vora vermella o marronosa indica que el sòl està sobresaturat amb substàncies de potassi, el problema es corregeix amb la introducció de magnesi;
 • la caiguda i el color groc del fullatge és un signe de deficiència de calci.

Nota! Un excés de calci provoca una manca de potassi. La planta no es pot fertilitzar amb compostos en què el nitrogen ocupa el lloc principal. El seu excés atura el desenvolupament de l’arbre, provoca la desintegració del sistema radicular i les malalties del fullatge i atreu les plagues cap a ell.

Reg amb amaniment superior

Potassi, calci, nitrogen i fòsfor

Les solucions especials per a la dona grossa són les mescles per a cactus que contenen quantitats mínimes de nitrogen. Una sobredosi de components de nitrogen fa que el fullatge creixi a una velocitat accelerada, a la qual es produeix l’esquerda, la desintegració de la pell i dels teixits. El resultat serà l’aparició de fulles petites i toves, densitat de tronc insuficient.

Important! La planta necessita nitrogen, especialment quan es planta en sòls sorrencs. El compliment de les recomanacions del fabricant ajudarà a no fer mal a la planta.

El potassi i el fòsfor són els elements més importants per al desenvolupament normal de les plantes crasses. La base de fòsfor ajuda a desenvolupar el sistema radicular, a assimilar el potassi. Si no n’hi ha prou, no hauríeu d’esperar una floració regular. El potassi és responsable de la formació d’una escorça forta que protegeix l’arbre dels diners dels raigs solars. Amb la seva manca, el color del fullatge canvia a un verd pàl·lid amb un to bronzejat.

La dona grossa respon bé al calci i l’utilitza en grans quantitats. Però amb una introducció incorrecta, es produeix una violació de l’assimilació. Els jardiners recomanen extremar la precaució a l’hora d’aplicar suplements de calci, ja que una alcalinització excessiva del sòl pot destruir Crassula.

Adobs minerals per a la dona grossa

Per a la cràssula es produeixen mescles de nutrients preparades. Les floristeries prefereixen:

 • "Gumisolom Gumi";
 • DingoHumatom;
 • "Uniflorom-Kaksus";
 • "Giley".

Per la teva informació! A cada solució es pinta un esquema d’accions que fins i tot un florista sense experiència pot afrontar fàcilment. Amb la seva ajuda, es resol el problema del mal desenvolupament de Crassula.

Adobs minerals

Condicions d’apòsit mineral

I si la dona grossa no creix? Alimentar, a més, amb l’inici de març. La composició de nutrients s’aplica sota les arrels de la planta cada dues setmanes. Aquest període és suficient per assecar i airejar el sòl.

És important observar el règim de temperatura, durant la temporada de creixement ha de situar-se entre els 18-22 ° C. El desenvolupament actiu de l'arbre dels diners continua gairebé fins al setembre. En el futur, la freqüència dels apòsits es reduirà, preparant la dona grossa per al període de descans.

Amb l’aparició dels dies d’octubre i fins al març, la planta no necessita fertilització ni reg. Si en aquest moment ha florit, val la pena regar no més d’una vegada al mes. L’aigua es defensa preliminarment i s’espera fins que s’escalfa a temperatura ambient. Massa fred pot provocar que la tija s’esvaeixi i s’inclini cap al costat.

Important! En temps ennuvolat a l’estiu, la dona grossa no necessita regar. Una humitat excessiva pot danyar el sistema radicular.

Trasplantar i alimentar l'arbre dels diners a casa

Una altra raó per la qual l'arbre dels diners no creix i floreix a l'apartament inclou la derrota de les infeccions per fongs. En aquest cas, la dona grossa necessita un trasplantament amb tractament simultani de les arrels amb fonament (1 g per 1 litre d’aigua). L’ennegriment de les fulles s’associa amb el sòl i el sistema radicular; quan es transfereix a un altre test, aquest sòl no es pot utilitzar.

Els treballs de transferència es realitzen segons l'esquema:

 1. La planta es retira amb cura del contenidor.
 2. Les arrels es renten amb aigua abundant.
 3. Traieu les zones afectades.
 4. El sistema radicular està immers en una solució de permanganat de potassi. 20 minuts. suficient per destruir tota la microflora patògena.
 5. Es trasplanten a terra fresca i lleugerament humida.

Nota! La dona grossa és trasplantada a una olla més gran en els casos en què les seves arrels han omplert tot el recipient. Això és necessari sovint cada tres anys. Després del trasplantament, haureu d’esperar tres setmanes i, tot seguit, començar a afegir nutrients.

Es realitza un trasplantament de greix cada 3 anys.

Fertilitzants orgànics per a Crassula

El que més podeu fertilitzar a un canalla a casa és la cendra de fusta, que conté una quantitat mínima de nitrogen, però una quantitat suficient de calci, fòsfor i potassi. La substància s'utilitza de dues maneres:

 • reg amb una solució prèviament preparada: es barregen 200 g de cendra de fusta amb aigua i es posa en infusió durant una setmana;
 • la cendra seca s’esmicola a terra i s’excava suaument fins a 2 cm.

Cal alimentar la planta cada 14 dies. La cendra de fusta conté un conjunt bàsic de nutrients que ajuden a augmentar el sistema immunitari de les meduses.

Important! Estan prohibits els excrements de gallina concentrats o de fem. S’enriqueixen amb elements nitrogenats, que poden perjudicar greument Crassula. Els falta el fòsfor necessari per a l'arbre dels diners, cosa que fa que el seu ús sigui inútil i perillós.

Un gran nombre d’elements útils (fòsfor, potassi, calci) es troben en les farines de peix i ossos. Contenen la quantitat màxima de fòsfor, cosa que permet resoldre el problema de la deficiència de substàncies necessàries sense solucions especials.

Els ossos dels peixos es trituren i s’afegeixen al test. La dissolució gradual de la farina ajudarà a enriquir el sòl, activarà el creixement i el desenvolupament de Crassula. El menjar d’ossos no s’utilitza més d’una vegada cada tres anys a causa del llarg temps de descomposició.

És possible fer una alimentació de flors amb les seves pròpies mans

La qüestió de què més es pot alimentar a la dona grossa es resol amb l’ajut de receptes populars provades. Utilitzen minerals.

Les fonts naturals de calci són les closques d’ous de gallina. Els jardiners l’utilitzen per crear una tintura nutritiva, com a base de drenatge i per a l’enriquiment sec de la terra. La closca es renten prèviament, es calcinen al forn o a la paella.

Instruccions per preparar la tintura:

 1. Les closques pre-rentades i calcinades de 10 ous es molen en pols.
 2. Aboqueu-ho en un recipient de vidre i aboqueu-hi aigua bullent.
 3. Insistiu 14 dies a una habitació ombrejada.
 4. S’utilitza com a solució de reg en lloc d’aigua normal.

L’ús de closques d’ou com a substitut del drenatge clàssic es realitza de manera estàndard. Després de rentar-les i calcinar-les, es col·loquen acuradament peces grans a la part inferior del recipient fins a una alçada no superior a 2 cm, cobertes de terra. Aquest mètode ajudarà a evitar l'acumulació d'humitat a prop del sistema radicular i la seva decadència.

Nota! El mètode sec s’utilitza durant el trasplantament d’una dona grossa. Es preparen 2 culleradetes de closca picades prèviament en una olla, s’escampen amb terra i es planta la planta.

La infusió de closca d’ou s’ha d’infondre durant 14 dies.

Ús de fertilitzants segons la temporada

El vestiment superior del sòl per a l'arbre dels diners és fàcilment factible fins i tot per als productors sense experiència. Durant això, és impossible interrompre el cicle natural de vida de Crassula realitzant treballs durant el període tardor-hivern. L’ús adequat de les mescles de jardí ajudarà a créixer i florir un arbre de diners saludable.

Període primavera-estiu

Amb l’aparició dels dies de primavera, Crassula comença a augmentar activament la massa verda. La primera alimentació es realitza a finals de març o principis d'abril, i després mensualment fins als primers dies de setembre. Les mescles equilibrades ajudaran a la planta a obtenir prou minerals, cosa que li permetrà desenvolupar-se amb normalitat i delectar el seu propietari amb la floració.

A la tardor

Els dies de setembre s’associen a una disminució de l’activitat de l’arbre monetari i al final de la temporada de creixement. La freqüència del reg es redueix, la planta necessita descans. Durant els mesos d’estiu va aconseguir fer reserves de nutrients i no necessita una alimentació constant. Després de l'aplicació de la solució nutritiva al setembre, la següent es realitza a la tardor no abans de 2 mesos després.

En la fase de repòs, la flor no s’ha de pertorbar.

A l'hivern

El fred hivernal provoca una desacceleració en tots els processos vitals de la dona grossa, no necessita alimentació i reg freqüents. En aquest moment es prepara per a la primavera. Alguns jardiners argumenten que no és necessari fertilitzar la planta durant tot l’hivern, ja que els nutrients pre-acumulats li permetran sobreviure amb calma a la temporada de vacances. Per a altres, alimentar l’arbre dels diners és una necessitat vital, que hauria de ser mensual, però el concentrat s’ha de diluir a ¼ de la dosi estàndard.

Per a l’èxit del desenvolupament de Crassula, ha de proporcionar unes condicions tan naturals com sigui possible. La preparació adequada del terreny, l’absència d’humitat excessiva del sòl i una nutrició oportuna ajudaran la planta a no morir per arrels en descomposició o per una deficiència d’elements útils. És millor alimentar-se poc que alimentar-se amb excés de la dona grossa, segons aquest principi, els cultivadors de flors experimentats conreen plantacions de flors senceres amb èxit.

convidat
0 comentaris

Orquídies

Cactus

palmeres